Contact

Reserveren kan ook aan de deur, hoeft dus niet op voorhand, kan spontaan en eventueel ook buiten shifttijden als u zich maar registreert!

Hierbij de richtlijnen volgens het RIVM datum 29.09.2020

Graag ontvangen wij iedereen in goede gezondheid, een gezondheid check is noodzakelijk, dus dit zullen wij u vragen. Wij gaan er wel vanuit dat onze gasten zelf hun verantwoordelijkheid nemen en met klachten thuis blijven. We hanteren shift tijden in de weekenddagen vrijdag t/m zondag van 16.30/17.00 uur tot 19.00/19.15 uur en 19.15 uur tot 22.00 uur voor diner. Reserveren is zowel voor u maar ook voor ons erg fijn. Wij vragen u wel om de registratielijst in te vullen, bij een geplaatste reservering op voorhand is dit niet meer nodig. Onze capaciteit binnen is maximaal 30 personen per ruimte. We hanteren overal de 1.5 meter regel. Tafels staan ver genoeg uit elkaar.  De maximale grootte per reservering is 4 personen. ( exclusief kinderen onder de 12 jaar, deze tellen niet mee) Plaatsen aan een tafel kan alleen voor gezamenlijke huishoudens, hierbij geldt dat de samenstelling ook groter kan zijn als 4 personen.  U kunt wel zakelijk met maximaal 2 personen komen ( aan een tafel ) of met een vriend/vriendin/familielid of kennis. Buiten op ons verwarmde terras hebben we de capaciteit om 40 personen te mogen ontvangen. Om 21.00 uur mogen we geen nieuwe gasten meer toe laten, 22.00 uur moeten wij gesloten zijn.

Hopende op u begrip.

Graag tot snel, team De Rosier

 

 

 

Helvoirtseweg 120 5263 EG Vught
Telefoon: 073-6841255
Email: info@derosier.nl (bel ons voor reserveringen)

Vanaf de snelweg

De Rosier is eenvoudig te bereiken. Als u op de N65 (vanuit de richting Tilburg) of op de A65 (vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch) bij de verkeerslichten Vught binnen rijdt via de Helvoirtseweg, bent u op de goede weg! Een paar honderd meter verder bij het eerste kruispunt vind U De Rosier.

Vanaf het station

Het is maar enkele minuutjes lopen naar De Rosier. Komt u met de trein vanuit de richting Eindhoven, loop dan onder het spoor naar het andere perron. Vanaf hier zit u een speelpleintje. Dit plein steekt u over. U kijkt dan tegen een schoolgebouw aan. Ga hier rechts en loop rechtdoor. U komt vanzelf De Rosier tegen!

Contact formulier  Openingstijden

  Iedere dag geopend
  Maandag t/m Vrijdag vanaf 16.00 uur
  Zaterdag en Zondag vanaf 12.00 uur (Lunch)
   

  Reserveren

  Uitzonderingen mogelijk
  Ook met lunch vanaf 10 personen!

  Waar kunt u ons vinden?

  Helvoirtseweg 120
  5263 EG Vught

  Volg ons

  Contact

  Telefoon: 073-6841255