Contact

Reserveren niet meer noodzakelijk vanaf 1 juli.

Hierbij de richtlijnen volgens het RIVM!

Graag ontvangen wij iedereen in goede gezondheid, een gezondheidcheck is niet meer noodzakelijk maar wij gaan er wel vanuit dat onze gasten zelf hun verantwoordelijkheid nemen. Reserveren is op dit moment niet meer verplicht. We hebben geen reserveringspicht meer, maar vinden het wel fijn wat we kunnen verwachten. Onze capaciteit  binnnen wordt verhoogd naar 100 personen. Wel hanteren wij overal de 1.5 meter regel. Plaatsen aan een tafel kan alleen voor gezamelijke huishoudens als de groep groter is als 2 personen!  U kunt wel zakelijk met maximaal 2 personen komen ( aan een tafel ) of met een vriend/vriendin/familielid of kennis. Op het terras hebben wij voldoende ruimte voor een borrel, lunch of diner.

Graag tot snel, team De Rosier

 

 

 

Helvoirtseweg 120 5263 EG Vught
Telefoon: 073-6841255
Email: info@derosier.nl (bel ons voor reserveringen)

Vanaf de snelweg

De Rosier is eenvoudig te bereiken. Als u op de N65 (vanuit de richting Tilburg) of op de A65 (vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch) bij de verkeerslichten Vught binnen rijdt via de Helvoirtseweg, bent u op de goede weg! Een paar honderd meter verder bij het eerste kruispunt vind U De Rosier.

Vanaf het station

Het is maar enkele minuutjes lopen naar De Rosier. Komt u met de trein vanuit de richting Eindhoven, loop dan onder het spoor naar het andere perron. Vanaf hier zit u een speelpleintje. Dit plein steekt u over. U kijkt dan tegen een schoolgebouw aan. Ga hier rechts en loop rechtdoor. U komt vanzelf De Rosier tegen!

Contact formulierOpeningstijden

Iedere dag geopend
Maandag t/m Vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag en Zondag vanaf 12.00 uur (Lunch)
 

Reserveren

Uitzonderingen mogelijk
Ook met lunch vanaf 10 personen!

Waar kunt u ons vinden?

Helvoirtseweg 120
5263 EG Vught

Volg ons

Contact

Telefoon: 073-6841255