A la carte
Voorgerechten
Wild paté van poelier Dekkers
€14.00Gekarameliseerde camembert {V}
€12.50Wildzwijn ragout
€13.50- Pastei van wildzwijn/ bladerdeeg/ veenbessencompote
Gefrituurde mosselen
€11.00- Alioli/ zoetzure rode ui/ gedroogde tomaat
Salade Chef
€10.75- Salade/ feta/ gerookte kip/ nootjes/ spekjes/ knoflookdressing
Carpaccio
€13- Rauwe ossenhaas/ Parmezaanse kaas/ spekjes/ pijnboompitjes/ (+eendenlever €5.-toeslag)
Garnaalkroketten
€13.50- Kroketten/ gefrituurde peterselie/ citroen/ Limburgse mosterdsaus/ pluksla
Entree “De Rosier”
€14.00- Vier voorgerechten op een plateau geserveerd, een topper!
Soepen
Pompoensoep
€8.50- Gerookte kip/ crouton
Tomatensoep (kan vegetarisch)
€7.50- Tomatensoep/ kruiden/ gehaktballetjes/ room
Soep van het moment
€8.50- Dagelijks wisselend
Vis- en vegetarische gerechten
Slibtong
€24.50- Twee slibtong/ remoulade/ peterselie/ citroen
Zeewolffilet
€22.50- Oven gegaard/ schaaldierensaus/ garnaaltjes/ spinazie
Scampi’s in ‘t look
€19.75- Scampi’s in olie/ verse knoflook/ peterselie/ champignons/ brood om te dippen!
Fish & Chips
€18.50- Krokant gebakken in een jasje/ remouladesaus/ frites/ citroen
Pasta paddenstoel ( vegetarisch)
€18.50- Paddenstoelen/ Parmezaanse kaas/ pesto/ tomaatjes
Gevulde pompoen ( vegetarisch)
€18.50- Uit de oven/ dadels/ noten/ Belgische abdijkaas
Vleesgerechten
Wildstoofpotje
€21.50- Zwijn/ haas/ hert/ stoofpeer/ rode kool/ puree
Hertenbiefstuk
€24.50- Rode portsaus/ wildgarnituur
Dagelijkse kost
€17.50/19.50/21.50- Vis, vlees of vegetarisch
Gentse Stoverij
€17.50- Stoofvlees/ Westmalle dubbel/ paddenstoelen/ puree
Entrecote Bearnaise
€21.50- Gegrild steak met huisgemaakte bearnaise saus
Oosterse ossenhaaspuntjes
€19.75- Gewokte runderhaaspunten/ ketjapsaus/ groenten/ rijst
Saté van kippedijen
€16,00- Gemarineerde kippendijen/ huisgemaakte pinda-sojasaus/ kroepoek (dinsdag: satéavond, € 13,50 )
Tournedos Natuur
€26.50- Gebakken biefstuk van de haas
- Pepersaus of champignonroomsaus €3 toeslag
- Met eendenlever en portsaus €8,00 toeslag
Vlaamse ribkes
€19,00- Sparerib/ zoet pittige saus van ketjap/ chilisaus
- (Iedere maandag voor 23.50- p.p. onbeperkt)
Belgisch bier & Burgers
“Rosier Burger”
€18.00- Gegrilde Black Angus Burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ bacon/ basilicumdip/ broodje
- Bier tip; Affligem Blond
Vegetarische burger
€18.00- Groente burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ gefrituurde ui/ mosterddip/ broodje
- ( Bier tip; De Koninck )
maaltijdsalades (incl. frites)
Salade chef
€18.50- Kip, feta, nootjes, spekjes, knoflookdressing
Carpacciosalade
€18.50- Truffel, spekjes, pitjes, kaas
Salade geitenkaas
€18.50- Gegratineerd/honing/tijm/olijfolie
Gefrituurde mosselen
€18.50- Alioli/ zoetzure rode ui/ gedroogde tomaat
Dessertkaart
Moulleux
€9.00- Warme lavacake/wit chocolade ijs/ bosvruchtencoulis
Honing parfait
€9.00- Kruidnoten crumble/stoofperenijs
Crème brulee
€7.50- Heeft geen uitleg nodig...
Karamelcrunch
€8.50- Kletskoppen/ karamel-ijs/ toffeesaus/ slagroom
Dame Blanche
€7.00- Vanille-ijs/ chocoladesaus/ slagroom
Belgische abdijkazen
€10.00- Belgische abdijkazen/ vijgen brood/ gember/ appelstroop
- Tip, glas rode port!
Dessert “De Rosier”
€10.00- Vier kleine nagerechten samengesteld door onze keukenbrigade! Een niet te missen topper!
Luikse wafel
€9.00- Wafel uit de oven/ vanille-ijs/ slagroom/ warme kersen
Desserts Menu Suske
- Crème brulee of dame blanche of koffie Rosier
Desserts menu Wiske
- Dame blanche, klein kaasplankje of karamelcrunch
- Koffie, cappuccino, espresso of thee de luxe…… uitbreiding klein koffielikeurtje, slagroom, bonbons en brownie vanaf 4,50
- Franse/ Italiaanse/ Spaanse/ Irish koffie / la Chouffe koffie/ Baileys koffie/ Dom koffie/ Dutch koffie vanaf 5,75