A la carte
Voorgerechten
Noedelsalade
€12.50- Scampi/limoen/rode peper/bosui/koriander
Pulled porc
€11.50- Mini pita/BBQ/suikersla/avocado/knoflookdip
Mini tortilla
€10.75- Taugé/champignon/ui/gekruid gehakt/kaas/chilidip
Bieten carpaccio (V)
€11.50- Geitenkaas/notenmix/honigdressing/rucola
Salade Chef
€10.75- Salade/ feta/ gerookte kip/ nootjes/ spekjes/ knoflookdressing
Carpaccio
€12.50- Rauwe ossenhaas/ Parmezaanse kaas/ spekjes/ pijnboompitjes/ (+eendenlever €4, – toeslag)
Garnaalkroketten
€13.50- Kroketten/ gefrituurde peterselie/ citroen/ Limburgse mosterdsaus/ pluksla
Entree “De Rosier”
€13.75- Vier voorgerechten op een plateau geserveerd, een topper!
Soepen
Milde knoflooksoep
€8.50- Crouton/room/gerookte zalm
Tomatensoep (kan vegetarisch)
€7.00- Tomatensoep/ kruiden/ gehaktballetjes/ room
Soep van het moment
€7,50- Dagelijks wisselend
Vis- en vegetarische gerechten
Zeeuwse Mosselen
€23.50- 3-sausjes/ frites & salade
Twee slibtongen
€22.50- Remouladesaus/citroen/peterselie
Scampi’s in ‘t look
€19.75- Scampi’s in olie/ verse knoflook/ peterselie/ champignons/ brood om te dippen!
Fish & Chips
€18.50- Krokant gebakken in een jasje/ remouladesaus/ frites/ citroen
Zalmfilet
€22.00- Bearnaisesaus/spinazie/groente chips
Lasagna( vegetarisch)
€18.50- Pompoen/spinazie/feta/bechamelsaus
Saté van tempeh ( vegetarisch)
€18.50- Gefermenteerde sojabonen/ cassave/wokgroenten/rijst/pindasaus
Vleesgerechten
Kalfs- Rib Eye
€21.50- Gegrild/tomaat-tapenade/pecorinokaas/kruidenolie
Varkenshaas
€20.50- Gebakken/ paddenstoelen-truffelsaus/spekjes
Dagelijkse kost
€17.50/19.50/21.50- Vis, vlees of vegetarisch
Gentse Stoverij
€17.50- Stoofvlees/ Westmalle dubbel/ paddenstoelen/ puree
Entrecote Bearnaise
€20.50- Gegrild steak met huisgemaakte bearnaise saus
Oosterse ossenhaaspuntjes
€19.75- Gewokte runderhaaspunten/ ketjapsaus/ groenten/ rijst
Saté van kippedijen
€15.00- Gemarineerde kippendijen/ huisgemaakte pinda-sojasaus/ kroepoek (dinsdag: satéavond, € 12,50 )
Tournedos Natuur
€26.50- Gebakken biefstuk van de haas
- Pepersaus of champignonroomsaus €2,50 toeslag
- Met eendenlever en portsaus €6,00 toeslag
Vlaamse ribkes
€18.50- Sparerib/ zoet pittige saus van ketjap/ chilisaus
- (Iedere maandag voor 22.50- p.p. onbeperkt)
Belgisch bier & Burgers
“Rosier Burger”
€17.50- Gegrilde Black Angus Burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ bacon/ basilicumdip/ broodje
- Bier tip; Affligem Blond
Vegetarische burger
€17.50- Groente burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ gefrituurde ui/ mosterddip/ broodje
- ( Bier tip; De Koninck )
maaltijdsalades (incl. frites)
Salade chef
€17.50- Kip, feta, nootjes, spekjes, knoflookdressing
Carpacciosalade
€17.50- Truffel, spekjes, pitjes, kaas
Salade geitenkaas
€17.50- Gegratineerd/honing/tijm/olijfolie
Mini Tortilla
€17.50- Taugé/champignon/ui/gekruid gehakt/kaas/chilidip
Dessertkaart
Crepes Suzette
€9.00- Flensjes/sinaasappelsaus/vanille-ijs
Cheesecake
€9.00- Witte chocolade/frambozencoulis/citroen-sorbetijs
Crème brulee
€7.50- Heeft geen uitleg nodig...
Karamelcrunch
€7.50- Kletskoppen/ karamel-ijs/ toffeesaus/ slagroom
Dame Blanche
€7.00- Vanille-ijs/ chocoladesaus/ slagroom
Belgische abdijkazen
€10.00- Belgische abdijkazen/ vijgen brood/ gember/ appelstroop
- Tip, glas rode port!
Dessert “De Rosier”
€9.75- Vier kleine nagerechten samengesteld door onze keukenbrigade! Een niet te missen topper!
Luikse wafel
€8.50- Wafel uit de oven/ vanille-ijs/ slagroom/ warme kersen
Desserts Menu Suske
- Crème brulee of dame blanche of koffie Rosier
Desserts menu Wiske
- Dame blanche, klein kaasplankje of karamelcrunch
- Koffie, cappuccino, espresso of thee de luxe…… uitbreiding klein koffielikeurtje, slagroom, bonbons en brownie vanaf 4,50
- Franse/ Italiaanse/ Spaanse/ Irish koffie / la Chouffe koffie/ Baileys koffie/ Dom koffie/ Dutch koffie vanaf 5,75