ACTIE..Tweede menu gratis!!

Elke zaterdag & zondag tijdens de lunch van 12.00 uur tot 14.30 uur ieder tweede Menu Symphatieke van € 25,- gratis!!

Reserveren gewenst, niet in combinatie met andere acties.

 

LUNCHKAART12.00-16.00 uur

 

Broodjes 8,50

 

Gegratineerde brie, noten,honingmosterdsaus

Pikante kip, bacon, tomaat, uiringen, chilisaus, spek

Carpaccio,Parmezaanse kaas, spekjes, pijnboompitjes, basilicumdressing

Provençaalse tonijnsalade, olijven, ei, tomaat, salade

Gerookte zalmfilet,cocktailsaus, salade, garnituur

Vitamine, welke wordt belegd met kaas, ham en gezond garnituur

-Broodje met smeersels 3,50

 

 

Soepen

-Soep van de dag, iedere dag wat anders 5,50

-Romige tomatensoep met gehaktballetjes en groene kruiden 4,75

-Huisgemaakte kreeftensoep met garnituur, room, garnaaltjes 7,50

 

Huisgemaakte appeltaart met of zonder slagroom 3, – 

 

Salades 9,75  maaltijd 4,- toeslag)

Carpacciosalade met spekjes, pijnboompitjes,Parmezaanskaas en basilicumdressing

-Gegratineerde geitenkaas met honing, olijfolie, tijm en mangodressing (Vegetarisch)

-Vissalade met gerookte zalm, garnaaltjes en rivierkreeftjes en kerrieroomsaus 

-Salade van de chef met feta, kip, nootjes, spekjes en knoflookdressing

 

Warme lunchgerechten

-Twee garnalen of kaas krokettenmet brood en mosterdsaus 11.50

-Twee kroketten met brood en Limburgse mosterd 7,00

-Huisgemarineerde saté van kippedijen met pindasaus, salade en brood of friet 12,50

-Gebakken Tournedos met pepersaus, salade en frites 23,50

-Twee slibtongetjes met remouladesaus, frites en salade 17,50

-Scampi’s in look, in knoflookolie, champignons, frites en salade 18,50

-Zeeuwse Mosselen alleen in het seizoen 21,50

 

Omeletten/uitsmijters

Ham en kaas 6,50

-Gerookte zalm en garnaaltjes 8,50

-“De Rosier” ( tomaat, ui, champignons, spek, kaas en ham) 8,50

 

Allergie of dieet?

Laat het ons weten en wij zorgen voor een passende oplossing

Borrelhapjes, portie bitterbal 10 stuks, gemengd warm garnituur 10/20 stuks, stokbrood met kruidenboter, plankje Belgische abdijkazen, nootjes, olijven, vlammetjes, Bourgondische plank