KERST en NIEUWJAAR 2021-2022

Dank voor uw interesse in Diner-café “De Rosier”

Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn:

1e en 2e kerstdag geopend vanaf 15.30 uur.

24 en 31 december gesloten.

Nieuwjaarsdag zijn wij geopend vanaf 16.00 uur voor diner.

We hanteren twee ronden met kerst:

Ronde 1: 15.30 tot 19.15 uur (begintijd mag variëren, maar eindtijd in de gaten houden voor start 2e ronde)

Ronde 2 19.30 tot sluiting

 

Hieronder laten we zien wat we serveren:

Kerstmenu 2021

3-gangen €32.50
4-gangen met soep €37.50
4-gangen met tussen €40.00
5-gangen €45.00

Carpaccio van ossenhaas

Truffeldressing | spekjes | pitjes | Parmezaanse kaas

Trio van eend

Paté | mousse | gerookte eendenborst | anijszwammen | framboos

Tartaar van zalm

Limoen | chili | Bosui | Rode biet | gambakroket

Tonijn

Geschroeid | wakame | sesam | furikaki | noedels

Gevulde Portobello V

Geitenkaas | honing | tijm | Couscous | olijfolie

Surf & Turf

Serranoham | knolselder crème | scampi | truffeldip

Romige tomatensoep V

Poftomaatjes | brunoise groenten | bieslook

 

*****

 

Romige wildsoep

Bospaddenstoelen | peterselie | crouton

Runderbouillon

Wortel | knol | prei | draadjesvlees

Bisque van schaaldieren

Rivierkreeftjes | bieslook | crouton

Romige tomatensoep V

Poftomaatjes | brunoise groenten | bieslook

 

*****

 

Ibericofilet

Iberico-varkensfilet | karamel-knoflooksaus

Duiffilet

Morilles | rodewijnjus

Zeebaars

Blanke boterjus | pesto

Quiche V

Spinazie | gorgonzola | kastanje-champignon

 

*****

 

Skreifilet

Winterkabeljauw | jus van garnalen | worteltjes

Heilbotfilet

Gebakken | witlof | duxelles van paddenstoelen | botersaus

Entrecote Poivre

Gegrilde lendebiefstuk | pepersaus| seizoen groenten

Wildtrio +€ 6.-

Haas| hert| zwijn | wildgarnituur| portsaus

Wildpeper

Op Grootmoederswijze| stoofpeer| eigen jus| rode kool| puree

Truffelrisotto

Morilles| oesterzwammen| gele courgette| crème fraiche| Parmezaanse kaas

Black Angus Burger

Tomaat| augurk| kaas| bacon| basilicumdip

 

*****

 

Poire “Belle Helene”

Peer| chocoladesaus| vanille ijs

Karamelcrunch

Karamelijs| kletskop| toffeesaus

Tarte tatin

Appel| kaneelijs| pecan noten

Moulleux

Warm lavataartje| framboossorbetijs| crème fraiche

Dessert “De Rosier” € 3.-

Laat je verrassen | 4 kleine nagerechten

Kaasdessert +€ 3

Gember | appelstroop | assorti van 4 kazen | vijgenbrood

Allergie of dieet?

Laat het ons weten en wij zorgen voor een passende oplossing

Waar kunt u ons vinden?

Helvoirtseweg 120
5263 EG Vught

Volg ons

Contact

Telefoon: 073-6841255