Kerstmenu 2017

( € 42,50 p.p. )

Pastrami

Mousse van paddenstoel/ sjalottencompote/

Gekruide ham van wildzwijn/ frisse salade

of

Carpaccio van rund

Dungesneden ossenhaas/ truffelmayonaise/ spekjes/ pijnboompitten/ kaas/ rucola

*****

Bouillon van wild

Dubbel getrokken wildbouillon/ spekjes/ oesterzwammen

of

Tomatensoep

huisgemaakt/ balletjes/ crouton/ kruiden

*****

Zalmfilet

Aardappel-crème/ wittewijnsaus/ spinazie

Parelhoender

Spinazie/ pepersaus/ aardappel-crème

*****

Hertenbiefstukjes

Medaillons van hert/ wildgarnituur/ cranberrysaus

Of

varkenshaas

Varkenshaasmedaillons/ gerookt spek/ paddenstoelensaus

*****

Petit grand dessert of Belgische abdijkazen

 

Menu “Sympathieke” € 25, – p.p.

 Gerechten ook los te bestellen

 

Gerookte zalm

Brussels lof/ mieriksworteldip/ toast

Brugse Ham

Brugse ham/ meloen/ rucola/ basilicumsaus/ tomaatjes

Tomatenroomsoep

Huisgemaakt/ balletjes/ room/ kruiden

Kaaskroketjes ( vegetarisch )

Gemaakt van abdijkaas/ gefrituurde peterselie/ mosterd-honingsaus

 

Vlaamse ribkes

Sparerib/ zoet pittige saus van ketjap/ chilisaus

(Iedere maandag voor 17,50 p.p. onbeperkt)

Vis & Patatten

Fish & chips op Vlaamse wijze/ remouladesaus

Truffelrisotto (vegetarisch)

Mascarpone/ kaas/ tomaatjes/ champignon

Gentse Stoverij

Runder stoofvlees in Westmalle gegaard/ puree/ champignons

 

Crème Brulee

Heeft geen uitleg nodig….

Dame Blanche

Vanille-ijs/ chocoladesaus/ slagroom

Koffie “De Rosier”

Drie gemixte likeuren; Amaretto/ Café Marakesh/ Koffiekaatje geserveerd in een glas met koffie

 

 

Menu Plesant 30,- p.p

Onze hardlopers in een vriendelijk geprijst menu

 

Salade van de Chef

feta/ kip/ nootjes/ spekjes/ knoflookdressing

Carpaccio van ossenhaas

Parmezaanse kaas/ spekjes/ pijnboompitjes/ basilicum-dressing

Garnaalkroketjes

gefrituurde peterselie/ citroen/ Limburgse mosterdsaus

 

Scampi’s in ‘t look

met verse knoflookolie/ peterselie/ champignons/ brood om te dippen!

Entrecote met trappistenkaas

Een aanrader, gegratineerd met trappistenkaas/ saus van krieken

Twee slibtongen

krokant gebakken/ remouladesaus/ warme groenten

Vlaams konijn

gegaard in De Koninck bier/ jus/ gedroogd fruit/ groenten

 

Kaasdessert/ drie abdijkazen/ stroop/ gember

Karamelcrunch Kletskoppen/ karamelijs/ toffeesaus

Dame Blanche Vanille-ijs/ chocoladesaus/ slagroom

Brusselse wafel/ kersen/ ijs/ slagroom